Bert Ruck,
jouw docent

Dit is a4 training

Ik heb argumentatieleer, taalfilosofie en retorica (taalbeheersing) gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Voor mijn laatste boek, Succesvol adviseren in bestuurlijke organisaties (2018), ben ik opnieuw de literatuur in gedoken. Met nieuwe, actuele vragen waarop ik het antwoord heb gezocht, en gevonden. Hoe verwerken lezers informatie uit een tekst? Wat is de impact van framing op de acceptatie van de boodschap? Hoe maak je teksten urgent voor een lezer?

Al deze kennis, oud en nieuw, heb ik verwerkt in een trainingsmethode. Een methode die je helpt je denken en schrijven te structuren. Met als uiteindelijk resultaat een tekst die op instemming van je publiek kan rekenen.

Contact opnemen

Spreekt mijn verhaal je aan en wil je meer weten? Stel je vraag, doe je verzoek, of plaats je opmerking hiernaast. Ik hoor graag iets van jou als bezoeker van deze site!